Nyjet-Arkivit për » Divjaka «

Katër Poezi dhe shumë humor nga Meti Fidani

Katër Poezi dhe shumë humor nga Meti Fidani Qepa Bozhgradare Dikur dë Miras zbrita që ngaj Nikolica mbledhur qepët arash kapica-kapica Të gjeta dë bashtët qep’ thurnje kurorë të kish hipur nuri… qëndisur me dorë Selvi kishe shtatin dhe belin e Lexo Me Teper.

Njeriu mund t’i lindë edhe vendet e vdekura… Jozef Radi

Njeriu mund t’i lindë edhe vendet e vdekura… nga Jozef Radi (një skicë për librin e Llazi Gjekos “Kulari – Bukuria që s’është më…”) Llazi Gjeko është një burrë rreth të tetëdhjetave, Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook