Nyjet-Arkivit për » Dita e Kiametit? «

Dita e Kiametit? Vdekja e Familjes! – shёnime skiç pёr mendje tё pavrara nga Artan Gjyzel Hasani

Dita e Kiametit? Vdekja e Familjes! -shёnime skiç pёr mendje tё pavrara nga Artan Gjyzel Hasani Nё tё vёrtetё fundi i shoqёrisё njerёzore nuk do vijё nga armёt atomike dhe as nga luftёrat; Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook