Nyjet-Arkivit për » Dinastia Qing «

Deng Xiaoping (22 gusht 1904- 19 shkurt 1997) – Arkitekti i “socializmit me karakteristikat kineze”

Deng Xiaoping (22 gusht 1904- 19 shkurt 1997) Arkitekti i “socializmit me karakteristikat kineze” Deng Xiaoping (Teng Hsiao-ping) lindi në Guang’an, 22 gusht 1904 – dhe vdiq ne Pekin, 19 shkurt 1997) Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook