Nyjet-Arkivit për » Dija «

Herodoti – (484-425 p.K.) – Dija dhe Pushteti

“Kjo asht vuejtja ma e madhe për nji njeri… Me pasë dije pafund dhe asnji lloj pushteti…!” 

Demokriti (460-370 p.K.) – Dija

“Për njeriun që e don dijen gjithë toka asht e përshtatshme… sepse  shpirti i tij dashamiras ban vend gjithkund në botë…”
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook