Nyjet-Arkivit për » Dibra «

Takimi im me Isa Elez Ndreun… nga Kristo Zharkalli

Takimi im me Isa Elez Ndreun… nga Kristo Zharkalli   Kur nisa të shkruaj, ose më mirë të shkëpus nga shënimet e mia të shumta, shkrimet rreth disa figurave të shquara Lexo Me Teper.

Ngjarja më e trishtë e krejt rrëfimeve të mia.. Bedra Kaba (pjesa e IV)

Rrëfej jetën time… dhe tuajën nga Bedra Kaba (pjesa e IV) Ngjarja më e trishtë e krejt rrëfimeve të mia… 4 gusht 2013 Një mur as një pllëmbë i gjerë me res Lexo Me Teper.

Bedra Kaba: Rrëfej jetën time… dhe tuajën (pjesa III)

Bedra Kaba: Rrëfej jetën time… dhe tuajën (pjesa III) 2 gusht, 2013 Tashmë babai i kishte kaluar të pesëdhjetat, por i duhej të punonte për fëmijët që kishte me gruan e dytë. Lexo Me Teper.

Bedra Kaba: Rrëfej jetën time… dhe tuajën (pjesa e II)

Bedra Kaba: Rrëfej jetën time… dhe tuajën (pjesa e II) 27 korrik 2013 Shtator 1977… jam në vitin e tretë të Gjimnazit… dhe do të nisemi nga Dibra për aksion njëmujor në Lexo Me Teper.

Rrëfimet e jetës sime… nga Bedra Kaba (pjesa e I)

Të rrëfesh do të thotë të jesh i lirë… Jozef Radi Bedra Kaba, është nji prej vajzave të shumta që fati e detyroi ta jetonte pjesën ma të madhe të jetës Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook