Nyjet-Arkivit për » Dervish Luzha «

Tyrbet dhe Njerëzit e Mirë – Metafora të shlodhjes shpirtërore… nga Gjon Neçaj

Njeriu i Mire Dervish Luzha (1904-1985)   Tyrbet dhe Njerëzit e Mirë Metafora të shlodhjes shpirtërore… nga Gjon Neçaj Në automjetet e tropojanëve sheh shpesh disa varëse-fotografi ku dallohet një portret njeriu mjekërgjatë Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook