Nyjet-Arkivit për » Denis Shandol «

Rusia luftë me NATO-n: 10 mijë tanke për pushtimin e Kosovës…

Rusia luftë me NATO-n, 10 mijë tanke për pushtimin e Kosovës… Marrëdhëniet në mes të Rusisë dhe NATO-së janë në një pikë kritike, dhe nuk përjashtohet një luftë në mes këtyre Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook