Nyjet-Arkivit për » Demis Roussos «

Irena Papas… Legjenda Greko-Shqiptare… – In Memoriam nga Skënder Sherifi

Irena Papas… Legjenda Greko-Shqiptare… In Memoriam nga Skënder Sherifi Ka momente, që i thua vetes në jetë: “Bullshit, po pse të gjithë ata Persona, të cilët i kam dashur dhe më Lexo Me Teper.

Hermetizmi ynë, jo si ai europian, më i vrazhdë, ekzistencial… – Visar Zhiti, intervistuar Violeta Murati

Hermetizmi ynë, jo si ai europian, më i vrazhdë, ekzistencial… Visar Zhiti, intervistuar Violeta Murati Jeni njeriu dhe shkrimtari në vëmendje të medias, së fundmi edhe për dosjen tuaj të dënimit në Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook