Nyjet-Arkivit për » “Deklarata e të Drejtave të Njeriut dhe të Qytetarit” «

“E drejta” jo gjithnjë reduktohet në “ligj” – nga Aurel Plasari

“E drejta” jo gjithnjë reduktohet në “ligj” nga Aurel Plasari Po i përgjigjem këtu pyetjes, që ia hoqa nga komentet në FB, të mikut V. K.   Po, është e vërtetë sentenca e Victor Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook