Nyjet-Arkivit për » Dehja «

Një mesazh për pijetarët nga Lutfi Alia

Një mesazh për pijetarët nga Lutfi Alia Ndonëse prodhimi, tregëtimi dhe përdorimi i pijeve alkoolike, janë aktivitete të lira, nuk janë të ndaluara me ligje, në fakt janë lëndë, që e dëmtojnë Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook