Nyjet-Arkivit për » Daut Dauti «

Historia nacionaliste – referencë nga Daut Dauti

Historia nacionaliste Referenca nga Daut Dauti Këndvështrime analitike për historinë! Para disa ditësh e postova një shkrim të shkurtë ku shihej ndihma e ushtrisë serbe që ia ofroi Perandorisë Otomane në Betejen Lexo Me Teper.

Një kujtim për një kolos dhe mik të shqiptarëve Sir Reginald Hibbert (1922 – 2002) – nga Daut Dauti ⁠

Një kujtim për një kolos dhe mik të shqiptarëve Sir Reginald Hibbert (1922 – 2002) nga Daut Dauti ⁠ ⁠ Në vitin 1993 në Tiranë bleva librin: “Lufta Nacional Çlirimtare e Shqipërisë – një Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook