Nyjet-Arkivit për » Dasëm princore «

Copëza shënimesh mbi një dasëm princore… ose Princi Shqiptar mes “gjakut blu” të të botës… nga Jozef Radi

Copëza shënimesh mbi një dasëm princore… ose Princi Shqiptar mes “gjakut blu” të të botës… nga Jozef Radi Nëse dita e 7 tetorit 2016, lëshoi një shi të pafundmë vjeshte dhe trembi gjithkënd Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook