Nyjet-Arkivit për » Dardanus «

Dy pllaka të lashta varri Dardane në Rrethinat e Shkupit

Dy pllaka të lashta varri Dardane në Rrethinat e Shkupit* Gjatë gërmimeve për ndërtime në rrethinat e Shkupit, në komunën e Karposhit dhe saktësisht në lokalitetin antik të quajtur Scupi, gjatë Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook