Nyjet-Arkivit për » Covid 19 «

Kontributi i mjekëve shqiptare në Itali, në luftën kundër pandemisë të Covid-19 – nga Lutfi Alia – Siena Itali

Kontributi i mjekeve shqiptare në Itali, në luftën kundër pandemisë të Covid-19. nga Lutfi Alia – Siena Itali Urgjenca sanitare e krijuar nga pandemia e Covid-19, e ka ndryshuar në mënyrë radikale jetën Lexo Me Teper.

Për Trumpin, Melaninë dhe Covid – 19 – nga Anila Rezhda

Për Trumpin, Melaninë dhe Covid – 19 nga Anila Rezhda Gjithë agjensitë e lajmeve të botës dhane non stop lajmin për prekjen e Presidentit Tramp dhe të bashkëshortes së Tij nga Lexo Me Teper.

Poezia e fundit… – nga Lutfi Alia

Poezia e fundit nga Lutfi Alia Marsi i këtij viti hyri i tronditur nga pandemia e Covid-19. Ditët e nisnin shtegëtimin të ndrojtura dhe të trembura, me ndriçimin jetësor, që qëndronte pezull Lexo Me Teper.

Kronikë e një dite – Covid 19 – nga Ermira Godo

Kronikë e një dite – Covid 19 nga Ermira Godo Lëvizje e ritëm i përhumbur… Hapësirë e kohë reduktuar në një pikë, zhvendosur diku e mbetur aty! Lineare, rrethore, njëqelizore, uniforme, e paparashikueshme, Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook