Nyjet-Arkivit për » Claude Lévi-Strauss «

Miss-i i Burrave – nga Ervin Hatibi

Miss-i i Burrave nga Ervin Hatibi Një shkrim që të përpin me ritmin dhe trajtimin e problemit; me ekuilibrin dhe simetrinë e shikimit të botës, me gjuhën, stilin dhe metaforat e përdorura, Lexo Me Teper.

Legjenda e Rozafës… nga Ilir Seci

Legjenda e Rozafës… nga Ilir Seci Në të tana kulturat e botës ka rrëfime magjepsëse që nji herë e nji kohë besoheshin si të vërteta, por që sot thjesht janë të kufizueme Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook