Nyjet-Arkivit për » Civita-Kalabri «

“Këngë liturgjike shqip” në CD – Prill 2020

“Këngë liturgjike shqip” në CD – Prill 2020 Një koiçidencë e bukur dhe domethënëse, përgjat ditëve të Pashkëve 2020, doli nga shtëpia e produksionit CD “Këngë liturgjike shqip”  . Kjo CD vjen mbas Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook