Nyjet-Arkivit për » Çiljeta Bome «

“Nga materniteti… më futën në qeli!!” – Historia rrënqethëse e Qerime Bomes

“Nga materniteti… më futën në qeli!!”  Historia rrënqethëse e Qerime Bomes e burgosur nga regjimi komunist ditën që lindi vajzën. Me gjak e gjinjtë që i kullonin qumësht e mbajtën në qeli Lexo Me Teper.

Shpirti të pastë dritë nëna ime, heroina ime: Qerime Bome! – nga Çiljeta Bome

Shpirti të pastë dritë nëna ime, heroina ime: Qerime Bome! nga Çiljeta Bome Kjo grua heroinë, që kisha fatin dhe nderin në këte jetë të ishte Nëna ime, sot ka ditëlindjen… Quhej Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook