Nyjet-Arkivit për » Cikël Poetik «

Kajherë trishtimi ka emën t’përveçëm – cikël poetik i Jozef Radit

Kajherë trishtimi ka emën t’përveçëm Cikël Poetik i Jozef Radit shkëputë nga Libri “Fletorja e Vjeshtës” 2011 Ky cikël poetik, asht shkëputë nga Libri Fletorja e Vjeshtës, nji botim i Sh. Botuese Pakti Lexo Me Teper.

Kanë frikë se dielli rrëmbyeshēm zbret mbi ty… cikël poetik nga Puntorie Muça-Ziba

Kanë frikë se dielli rrëmbyeshēm zbret mbi ty... cikël poetik nga Puntorie Muça-Ziba Kur zverdhen ditët Kur ditët zverdhen të gjithë fshajnë të gjithë tërbohen frika sëmbon në palcë motre, atë vendi-vend se zë. Ajo kërcëllen gishtërinjtë deri Lexo Me Teper.

Gastare të dhimbës së nji grueje cikël poetik i Arjola Zadrimës

Gastare të dhimbës së nji grueje cikël poetik i Arjola Zadrimës Pak muej të shkuem Arjola Zadrima botoi librin e saj të parë: “A ban me m’lshue pak rrugë?”. Nji dashni e Lexo Me Teper.

Shkodra – qyteti im i lindjes dhe i dashnisë në frymëzimet e mia… Cikël Poetik nga Anton Çefa

Shkodra – qyteti im i lindjes dhe i dashnisë në frymëzimet e mia Cikel Poetik nga Anton Çefa Nji shkulm rrezesh Nji shkulm rrezesh hollake Të diellit n’prendim E grisi çarçafin e palamë të reve. Dangë e Lexo Me Teper.

Liri e nëpërkëmbur morrash… cikël poetik nga Julia Gjika

Liri e nëpërkëmbur morrash… cikël poetik nga Julia Gjika “Vështirë se mund të gjesh në realitetin shqiptar një zë të tillë, ku pikiatat e lirisë të jenë të plota dhe të hapura, Lexo Me Teper.

Elinda Marku – Cikel Poetik 2015

Elinda Marku Cikel Poetik 2015 1.Diku… Në njenën anë të rrugës nji llampë e fikun e djegun ndoshta… N’anën tjetër nji pemë e lanë gjethesh edhe zogjsh ndoshta. Përmidis tyne rruga tuj më përcjellë mue për te ti o ndoshta prej teje!! … diku Lexo Me Teper.

Lumi i kohës… Cikël Poetik nga Desantila Qerimaj

Desantila Qerimaj - pjesë e nji fenomeni poetik… nga Jozef Radi Desantila Qerimaj, asht artiste ende e papërcaktueme qartë… po me vizione të qarta në gjithçka merr përsipër, nëse asht fjala për artin… Desantilën, Lexo Me Teper.

Cikël poetik nga Melita Vjerdha

Melita Vjerdha – Përballe nji prove të vështirë Merita Vjerdha i përket gjeneratës së postdiktaturës, pra atij brezi të që nuk e jetoi dhe as e njofti diktaturën reale, po ama Lexo Me Teper.

Ky diell i zemruem maji… cikël poetik nga Viola Doko

Ky diell i zemruem maji… cikël poetik nga Viola Doko Shpesh m’duhet më përsëritë fjalë të thanuna, me inkurajue miqtë e mi për ato gëzimet dhe trishtimit e tyne të vogla Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook