Nyjet-Arkivit për » Carlo Alberto Camillo Mariano Salustri «

Maksim Rakipaj – Trilussa m’Tironë

Nji ndjesë dhe nji urim për Maks Rakipajn nga Jozef Radi Diçka e shkruar që duhej ta kisha folur për sjelljen në shqip të Trilussës… Me Maks Rakipajn, jemi miq prej Trilussës… Trilussa si Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook