Nyjet-Arkivit për » Caravaggio «

Mitet përmes kryeveprave në dy piktura të Rubens dhe Jerome

Mitet përmes kryeveprave në dy piktura të Rubens dhe Jerome Miti “Pero” ose “Mirbërësja romane” – Rubens “Romania mëshiruese” është historia e një gruaje të quajtur Pero, e cila fshehurazi e ushqeu Lexo Me Teper.

Mos t’ishte nana, isha ba Da Vinçi! nga Roland Gjoza (Ese për piktorin Kel Kodheli)

Mos t’ishte nana, isha ba Da Vinçi! esse nga Roland Gjoza  (për piktorin Kel Kodheli) Nana nji dhe grueja dy. Mos ishin të dyja, isha ba përnjimend piktor i madh. Tash Lexo Me Teper.

Reflektim mbi Artin e Avni Delvinës… Jozef Radi

Reflektim mbi Artin e Avni Delvinës… nga Jozef Radi   Bahen gjithnji e ma të shumtë ata që ndjekin me pasion artin kompleks të Avni Delvinës, kët miksazh fantastik ku bashkohen e Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook