Nyjet-Arkivit për » Burhan Kalaja «

“Nata e Krishtlindjes” – nga Anton Luli S.J dhe kujtimi i një bashkëvuajtësi

“Nata e Krishtlindjes”  nga Anton Luli S.J Dom Anton Lul Nikaj (1910-1998) vuajti gati 17 vjet burgim në diktaturën komuniste, në vitet 1947-1954 dhe 1979-1989. Ai hyri në burg në moshën 37 vjeçe dhe doli Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook