Nyjet-Arkivit për » Burgu «

Faqe të përgjakura kujtese… Mirush Osmani

Faqe të përgjakura kujtese… Mirush Osmani …dëshmitë rrënqethëse të një ish të burgosuri të ndërgjegjes “Në betejën e madhe të Lirisë, ne humbëm shumë miq, shokë e bashkëluftëtarë, ne humbëm jetën, rininë, Lexo Me Teper.

Të burgosur politikë… apo të ndërgjegjes?!!! opinion Mirush Osmani

Të burgosur politikë… apo të ndërgjegjes?!!! opinion nga Mirush Osmani Në nji intervistë të gjatë, pak kohë para vdekjes, ndër të tjera kur e pyetën Padër Zef Pllumbin se: “Në burgje Lexo Me Teper.

Requiem për Lazër Radin nga Kozeta Zylo

Requiem për Lazër Radin poezi nga Kozeta Zylo Në kujtim të mikut tim të shquar Lazër Radit, që pata fatin të komunikoj dhe të miqësohem familjarisht për disa vite, por që Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook