Nyjet-Arkivit për » Burgu i Repsit «

Shkëlqim Abazi – njeriu qi i mbijetoi Skëterrës dhe gdhendi te vërtetën e tij të Repsit dhe Spaçit

Shkëlqim Abazi – njeriu qi i mbijetoi Skëterrës dhe gdhendi te vërtetën e tij të Repsit dhe Spaçit Në moshën 16 vjeçare, Shkëlqim Abazi nga Berati, ishte një nga të burgosurit më Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook