Nyjet-Arkivit për » Bruce Hershensohn «

Çfarë ndodhi me burrin që i doli para tankut në sheshin Tiananmen

 Njeriu që u përball me përbindshin diktaturë… Në qershor të vitit 1989, Shqipëria ishte ende diktaturë… ende Muri i Berlinit ishte në këmbë, ende Çausheskët ishin gjallë dhe euforikë, ende Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook