Nyjet-Arkivit për » Bota «

Paulo Coelho – Bota

“Bota mund të ndryshohet me shembullin tuaj, dhe jo me mendimin tuaj…!”

13 piknisje për jetën… nga Gabriel Garsia Marquez

 13 piknisje për jetën… nga Gabriel Garsia Marquez *** Të dua… jo për at çka je ti, po për at çka jam unë kur jam me ty! *** Asnji njeri n’botë s’i meriton lotët Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook