Nyjet-Arkivit për » Biblioteka e Aleksandrisë «

Ernest Perdoda: Profili letrar dhe poezia e tij nga Anton Cefa

Ernest Perdoda: Profili letrar dhe poezia e tij nga Anton Cefa Nuk mund të jetë i plotë portreti i  Ernestit pa thënë dy fjalë për profilin e tij poetik. Nuk arriti, për Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook