Nyjet-Arkivit për » Bashkia e Parisit «

Si ndërtohet një kryeqytet? – nga Ervina Toptani

Si ndërtohet një kryeqytet?  nga Ervina Toptani Ka qenë kënaqësi e veçantë shkuarja në Bashkinë e Parisit, ndërsa përgatisja librin tim të parë, për të parë nga afër hartat e lexuar me Lexo Me Teper.

Isa Ndreu & Lec Shllaku, beteja për sheshin “Skënderbej” në Paris – nga Ylli Polovina

Isa Ndreu & Lec Shllaku, beteja për sheshin “Skënderbej” në Paris nga Ylli Polovina Me radiogramin e koduar “Tepër sekret” dhe numër 3387 të datës 26 tetor 1978, drejtuesi i Misionit të Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook