Nyjet-Arkivit për » Bardhyl Mersini «

Asgjë nuk harrohet! – nga Bukuroshe Emiri

Është ora një e gjysëm mbas mesnate… Ndërsa punoj në qetësi të thellë para kompiuterit, ndjej pipin e një mesazhi. E dëgjoj, tund kokën dhe vazhdoj punën. Kalojnë pak minuta Lexo Me Teper.

Si e gjet pas 30 vjetësh trupi i Luan Mersinit mes kadavrave të spitalit – nga Afrim Imaj

Luan Mersini, i dënuari që u balsamos në laborator (fb) Për të gjithë ata shqiptare që u përndoqën mizorisht nga sundimi enveristo-komunist (dhe grupime tjera shqiptare anti-shqiptare) dhe që ende nuk Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook