Nyjet-Arkivit për » Bajram Mjeku «

Shënime nga ditari i fshehur – marrë nga Bajram Mjeku

Shënime nga ditari i fshehur marrë nga Bajram Mjeku Drenicë, 1945: Partizano-çetnikët serbë, të ndihmuar edhe nga Brigada e Pestë dhe e Gjashtë Shqiptare, vranë dhe masakruan rreth 8 mijë shqiptarë. U Lexo Me Teper.

Pashku i papërsëritshëm – nga Bajram Mjeku

Pashku i papërsëritshëm nga Bajram Mjeku I qetë dhe i tërhequr, shkrimtar brilant e modernist i shquar, ai dukej sikur që nga lindja kishte lidhur paqe me vetminë. Që nga fëmijëria, kam Lexo Me Teper.

Lamtumirat e Miqve për Ramadan Musliu! (31 maj 1954 – 22 tetor 2020)

Lamtumirat e Miqve për Ramadan Musliu! (31 maj 1954 – 22 tetor 2020) . Na këpute shpirtin babi jonë! nga Ardiana Musliu Na këpute shpirtin babi jonë! Fjalët nuk mjaftojnë për me shprehë dhimbjen tonë. Do të Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook