Nyjet-Arkivit për » Bajrakli Xhamia «

Shqiptarët ortodoksë të Prizrenit… nga Fahri Xharra

Shqiptarët ortodoksë të Prizrenit… nga Fahri Xharra “Mos i rrëmoni varret tona, na leni të qetë, mos i tundoni reliktet tona, o ju të padenjë, që mohoni veten dhe prejardhjen prej nesh, Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook