Nyjet-Arkivit për » Arthur Schopenhauer «

Artur Schopenhauer

      “Kush sheh gjithnji zi dhe i ruhet gjithnji ma s’keqes duke marrë edhe masa në kët drejtim, s’ka me gabue ma shumë se ai që u jep gjithë gjanave ngjyrë Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook