Nyjet-Arkivit për » Arthur Schopenhauer «

Arthur Shopenhauer – Kundërshtitë

“Të mençunit janë nji pakicë që thonë vazhdimisht të njajtat gjana, budallenjtë  janë shumica, që bajnë gjithnji të kundërtën…”     

Arthur Shopenhauer

“…Pothuej krejt dhimbjet tona na vijnë prej marrdhanieve që krijojmë me të tjerët…” “Dy anmiqtë e haresë njerzore mbeten dhimbja dhe mërzitja…”
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook