Nyjet-Arkivit për » Artan Gjyzel Hasani «

Ju e dinit dhe te gjithe e dinim! – nga Artan Gjyzel Hasani

Ju e dinit dhe te gjithe e dinim! nga Artan Gjyzel Hasani Më poshtë ështëe një status i imi i para 5 muajve. E ripostoj pikërisht sot sepse koha më dha të Lexo Me Teper.

Poezia çështje shkrimi dhe leximi – nga Emrije Krosi

Poezia çështje shkrimi dhe leximi nga Emrije Krosi A është poezia çështje shkrimi? Çdo poet e sendërton botën sipas veçantisë së tij. E shkrueshme dhe e lexueshme [S/Z e Bartes-it], ku secili Lexo Me Teper.

Zhavorr snobesh – nga Artan Gjyzel Hasani

Zhavorr snobesh nga Artan Gjyzel Hasani Para pak ditësh sekti i snobëve të “Pejzazhe të Fjalës” duke trajtuar një problematikë që për hir të së vërtetës deri diku qëndron, ndër të tjera, Lexo Me Teper.

Cikël Poetik nga Artan Gjyzel Hasani – nga vëllimi poetik – “Idioticus”, 2022

Artan Gjyzel Hasani – Idioticus – 2022 Artan Gjyzel Hasani asht autor i disa librave me poezi e prozë, e za tashma i përcaktuem qartë. Simbas gjykimit tim ai ban Lexo Me Teper.

Mish për Top! – nga Artan Gjyzel Hasani

Mish për Top! nga Artan Gjyzel Hasani Konflikti luftarak Rusi – Ukrainë tashmë është veç një togfjalësh i vjetëruar. Ukraina është sheshbeteje joukrainase, skakiera luftarake ku luajnë të Fortët e Planetit, që të Lexo Me Teper.

Perverset tane “pro-amerikane” – nga Artan Gjyzel Hasani

Perverset tane “pro-amerikane” nga Artan Gjyzel Hasani I gjen kudo. Në politikë, në qeveri dhe në opozitë, në media dhe kafene, në mediat sociale dhe natyrisht edhe në shoqërinë tënde…“Proamerikanizmi” shqiptar i Lexo Me Teper.

Qyfyre nga syfyret e diktaturës – nga Artan Gjyzel Hasani

Qyfyre nga syfyret e diktaturës nga Artan Gjyzel Hasani Viti 1979. Na çuan të vizitojmë Kombinatin e Autotraktorëve dhe Ekspozitën Shqipëria Sot. Një ritual propagandistik kombëtar i shkollave dhe ndërmarrjeve anekand atdheut Lexo Me Teper.

Valltarë apo Akrobatë? – nga Artan Gjyzel Hasani

Valltarë apo Akrobatë? nga Artan Gjyzel Hasani Një lajm i mirë dhe një sëmundje e vjetër e shqiptarëve. Kosova zgjedh përseri një presidente femër. Vjosa Osmani emri i saj. U hoqën qafe emrat Lexo Me Teper.

In Memoriam: Irena Puca – Mesuesja e Bukur – nga Artan Gjyzel Hasani

In Memoriam: Irena Puca - Mesuesja e Bukur nga Artan Gjyzel Hasani E dashur Zysh… e dashur zysh Irena… e dashur Irenë… e dashur…. Më është e pamundur që fjala “e dashur” të mos jetë Lexo Me Teper.

Ku do ta çoni tërë këtë urrejtje?! – reaksion nga Artan Gjyzel Hasani

Ku do ta çoni tërë këtë urrejtje? reaksion nga Artan Gjyzel Hasani Ku do ta çoni tërë këtë urrejtje? Se Donald Trump iku. Do t’ua shpërndani atyre që nuk mendojnë si ju? Do Lexo Me Teper.

Republika e Semaforëve – Pjesa 33 Fragment romani – nga Artan Gjyzel Hasani

Republika e Semaforëve – Pjesa 33 Fragment romani nga Artan Gjyzel Hasani Për të shmangur vëmendjen e mediave nga realitetet satelitore dhe paniku, Presidenti vendosi të organizohej ceremonia e Çmimeve të Lexo Me Teper.

Në plotësim të një shkrimi ose tragjeditë shqiptare të ndarjes për së gjalli… – nga Artan Gjyzel Hasani

Në plotësim të një shkrimi ose tragjeditë shqiptare të ndarjes per se gjalli… nga Artan Gjyzel Hasani Jozef, nëse më lejon ta zgjeroj disi informacionin rreth këtij statusi, rreth patriotit Qerim Haxhiu, Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook