Nyjet-Arkivit për » Artan Fuga «

Elegji për Ali Pazarin… nga Artan Fuga

Elegji për Ali Pazarin… (pa të nuk ka kuptim asnjë figurë e futbollit) nga Artan Fuga Ai ishte një nga figurat më të çuditshme të Tiranës në vitet ’60, sikurse edhe një Lexo Me Teper.

Liza e Qymyrit nga Artan Fuga

Liza e Qymyrit nga Artan Fuga Ajo ishte një nga personazhet më të rëndësishme të rrugëve të Tiranës. Padyshim nga të vetmet personazhe që si femër, a mashkull, nuk bën propagandë për veten Lexo Me Teper.

Pse e quaj privilegj të shoqërohem me njerëz të dështuar dhe të braktisur…? nga Artan Fuga

Pse e quaj privilegj të shoqërohem me njerëz të dështuar dhe të braktisur…? nga Artan Fuga Burrat dhe gratë më të mençur sotpërsot janë ata që nuk flasin fare dhe nuk bëjnë Lexo Me Teper.

Tre shënime mbi të vërtetën: Goethe – Fuga – Stralla…

Tre shënime mbi të vërtetën: Goethe – Fuga – Stralla… Para disa ditësh nënvizova nji Aforizëm të Goethe-s mbi të vërtetën, duke theksuar nga ana ime sa të tilla aforizma, duhet Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook