Nyjet-Arkivit për » Arktiku «

Niagara e Ngrime… nga Jozef Radi

Niagara e Ngrime… nga Jozef Radi Niagara e kataraktit ma të famshëm të botës… Niagara e ujnave që zhurmojnë… s’asht ma… as katarakt dhe as zhurmë… asht ndalë… ka ngri…!! Pooo, asht Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook