Nyjet-Arkivit për » Arbëria «

Poezia është liri… nga Visar Zhiti (1993)

Poezia është liri… nga Visar Zhiti  (1993) Prej datës 5-7 mars 1993, në qytetin e lashtë të Delfit në Greqi, u mbajt takimi i intelektualëve të Ballkanit me temën: “Intelektualët e Lexo Me Teper.

Poradeci… Pesha e madhe e fajit Ferdinand Radi (1993)

Pesha e madhe e fajit… nga Ferdinand Radi (1993) Një kujtim nga jeta e poetit të madh lirik Lasgush Poradeci… Kujtime Artistësh për Artistët… Ky shkrim asht i botuem kahera. Prej ma shumë Lexo Me Teper.

Bashkë, nga barraka e vuejtjes te andrra e Lirisë…! (1993)

Bashkë… nga barrakat e vuejtjes… te andrra e Lirisë… Intervistё e përbashkët e Lazër dhe Jozef Radit dhёnё Radios së Jashtme… nëntor 1993 (Mbas botimit të librit poetik “Muret e Muzgut”) Radio e Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook