Nyjet-Arkivit për » Anonimasit e Letrave «

Anonimasit e Letrave… – nga Kazanova Aliaj

Anonimasit e Letrave… nga Kazanova Aliaj Shkrove në vite, pafund letra anonime… Intriga e shpifje pa fund… dhe mbushe dosje të pambarimta… Deponove me fytyrë të ligështuar, djersive, u dridhe dhe ece squllët si Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook