Nyjet-Arkivit për » Annalena Baerbock «

Riarmatimi i Gjermanisë – nga Ervina Toptani – Gjermania fillon të arsyetojë si subjekt gjeopolitik

Riarmatimi i Gjermanisë nga Ervina Toptani (Gjermania fillon të arsyetojë si subjekt gjeopolitik) Të dielën e 27 shkurtit 2022, (në faqen time bëra dhe unë një shkrim të shkurtër në lidhje me fjalimin Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook