Nyjet-Arkivit për » Andrrat «

Arthur Schopenhauer

“Jeta dhe andrrat janë fletët e të njejtit libër… Me lexue rregullisht domethanë të jetosh, me i shfletosë simbas rastit domethanë të andrrosh…”  
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook