Nyjet-Arkivit për » Ana Duka «

Historia e Durrësit të Vjetër… nga Milan Shufaj

Historia e Durrësit të Vjetër… nga Milan Shufaj Përktheu dhe Përgatiti Cezar Ndreu 2014 Themelet e fortesës së kohës së mesme të Durrësit, i hodhi Perandori bizantin Anastasi (491-518) që kishte lindur aty. Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook