Nyjet-Arkivit për » Ali Podrimja «

Retrospektivat e një ditari të rëndësishëm poetik Gjekë Marinaj

Retrospektivat e një ditari të rëndësishëm poetik Gjekë Marinaj Mbi antologjine poetike “Anatomia e Brymës” e Shefqet Dibranit Shefqet Dibrani dhe “Anatomia e Brymës” janë në akord të plotë konceptimi jo vetëm Lexo Me Teper.

Visari… Lazri dhe Prizreni (nji ftesë dhe nji letërkëmbim)

 Visari… Lazri dhe Prizreni (nji ftesë dhe nji letërkëmbim) Në fund të qershorit të 2012, Visar Zhiti ftohet në qytetin e Prizrenit, ku promovohet romani i tij “Koha e Britmës”, mbasi Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook