Nyjet-Arkivit për » Aleksandra Tasi «

Ti je nji drandofile drite… nga Jozef Radi kushtuar Aleksandra Tasit

Ti je nji drandofile drite… kushtuar Aleksandra Tasit S’ka trishtim ma të thellë s’ka dëshpërim më t’pa ngushëlluem se kur nji zonjë, nji mike me të cilën ke ndarë jetë afër Lexo Me Teper.

Pak rreshta për Familjen Tasi – nga Sandra Aleksandra Tasi

Datë makthi, ku jetë të pafaj u morën dhe shpirtra fisnikësh, atdhetarë të dijshëm u hodhën në ferr. Emnat e tyne janë kujtu, edhe kur tmerri kishte depërtu kudo. Dritën Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook