Nyjet-Arkivit për » Aldo Shala «

Nji Vdekje e Parakohshme dhe mungesa ndër ne e shpirtit të solidaritetit – nga Aldo Shala

Nji Vdekje e Parakohshme dhe mungesa ndër ne e shpirtit të solidaritetit nga Aldo Shala Është ndarë nga jeta parakohe, avokatja e njohur shqiptare Denisa Daka, e cila prej shumë vitesh merrej Lexo Me Teper.

Republika e qyqarëve – një nënvizim nga Aldo Shala e disa mendime

Republika e qyqarëve – një nënvizim nga Aldo Shala Dje postova një status në lidhje me një koncept të ri të futur në legjislacionin procedurial penal i emërtuar “dëshmitari anonim”. Ky Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook