Nyjet-Arkivit për » Albert Ajnshtajn «

Austria e ndihmoi shkollimin, shkencën, kulturën dhe pavarësinë e shqiptarëve – nga Mr. Sci. Hazir Mehmeti

Austria e ndihmoi shkollimin, shkencën, kulturën dhe pavarësinë e shqiptarëve. nga Mr. Sci. Hazir Mehmeti – Vjenë Që nga kohët kur Austria ishte një perandori në Evropë dhe përfshinte shumë territore, arsimit Lexo Me Teper.

Shufflay, hebreu i Kroacisë që u vra nga serbët për shkak nesh… Fahri Xharra

Milan Shufflay, hebreu i Kroacisë… që u vra nga serbët për shkak nesh! shkrim nga Fahri Xharra Kur mbytet i madhi, lindin shumë dyshime për arsyen e vrasjes. Duhej apo jo të Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook