Nyjet-Arkivit për » Ailda Mëngjesi «

Shqipëria e Vogël dhe Amerika e Madhe në Epoken Globale… nga Ailda Mëngjesi

Shqipëria e Vogël dhe Amerika e Madhe në Epoken Globale… nga Ailda Mëngjesi Sigurisht që as Dr. Berisha dhe as President Trump nuk posedojnë artin elitar të komunikimit. Sigurisht që mënyra e Lexo Me Teper.

Dimension i Unit poetit femëror, përmes vetvetes, në librin “Thuajse” të Ailda Mëngjesit – nga Emi Krosi

Dimension i Unit poetit femëror, përmes vetvetes, në librin “Thuajse” të Ailda Mëngjesit nga Emrije Krosi Se dashuria është i vetmi hon/ ku duke rënë ngjitesh mbi re,/ e prej aty ndoshta do arrish Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook