Nyjet-Arkivit për » Afrim Krasniqi «

30 tipare unike të 30 qershorit… – nga Afrim Krasniqi

30 tipare unike të 30 qershorit… nga Afrim Krasniqi Në funksion të memories për 30 qershorin, me siguri do të ketë shumë analiza, debate, kontestime, etj, për një kohë të gjatë, por Lexo Me Teper.

Piramida e përmbysur e përfaqësimit dhe zgjidhja për krizat nga Afrim Krasniqi

Piramida e përmbysur e përfaqësimit dhe zgjidhja për krizat nga Afrim Krasniqi Krizat politike të viteve të fundit nuk janë kriza mosbesimi midis palëve politike dhe as çështje parimesh, – por Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook