Nyjet-Arkivit për » Adriatik Doçi «

78 gjyqtarë dhe prokurorë që Gjermania kërkon të ndiqen penalisht – nga Adriatik Doçi

78 gjyqtarë dhe prokurorë që Gjermania kërkon të ndiqen penalisht nga Adriatik Doçi Bundestagu gjerman ka miratuar disa ditë më parë 7 kushte, të cilat duhet të plotësohen nga autoritetet shqiptare, pas Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook