Nyjet-Arkivit për » Adolf Hitler «

Gjyqi Special – kundra fashistëve e tradhëtarëve të vendit… Mërgim Korça

Gjyqi Special - kundra fashistëve e tradhëtarëve të vendit… (Prill i vitit 1945) kujtime dhe konsiderata nga Mërgim Korça Ftesa e mikut tim z. Simon Mirakaj të hidhja në letër kujtime si edhe mendime Lexo Me Teper.

Bermude të Gjirokastrës: Musine, Ismail, Enver nga Shpend Sollaku – Noé

Bermude të Gjirokastrës: Musine, Ismail, Enver nga Shpend Sollaku – Noé Vështirë të gjendet një qytet tjetër kaq i vogël sa Gjirokastra që të ketë ndikuar aq shumë në historinë apo kulturën Lexo Me Teper.

“Nostalgjia për Enver Hoxhën” nga Ardian Ndreca

“Nostalgjia për Enver Hoxhën” nga Ardian Ndreca Tregon Svetoni, historian romak i shekullit II, sesi mbas vdekjes së Neronit nuk munguen ata që për vite rresht ia zbukuronin vorrin me lule Lexo Me Teper.

Tridhjetë e dy vrasësit më të mëdhenj të shekullit XX…

Mbi diktatorët dhe diktaturat shënim nga Jozef Radi Cilido që ka jetue në diktaturë e njef mirë çka asht diktatori, çka asht diktatura po dhe regjimin diktatorial, por sot asht e Lexo Me Teper.

Sami Repishti: Nga Gjermania – Nji qytetnim që nderon…

Profesor Sami Repishti: Nga Gjermania – Nji qytetnim që nderon… Sot lexova në faqen “Balkanweb” nji lajm me titull: “Masakra e Borovës pas 70 vjetëve…”, dhanë nga autorja Enkelajda Skënderasi, të cilën Lexo Me Teper.
Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook