San Francesco d’Assisi – Puna

San Francesco d'Assisi

San Francesco d’Assisi

 

“Kush përdor vetëm duart për punë, quhet puntor…

Kush përdor duar dhe mëndjen quhet artizan,

po kush përdor duart, mendjen dhe zemrën ai quhet artist…” 

Ju mund të ndiqni çdo përgjigje për këtë term nëpërmjet RSS 2.0 feed. Ju mund të lini një përgjigje , ose Ndiqni nga faqja e juaj. Kategoria: Aforizma e ditës  Etiketat: ,

Lini një Përgjigje

Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook