Renè Descartes (1596 -1650) – Mashtrimi

René Descartes (1596-1650)

René Descartes (1596-1650)

“Edhe aftësia me mashtrue asht shenjë mprehtsie dhe force,

ndërsa qëllimi me mashtrue asht padyshim shenjë keqdashjeje dhe dobsie…” 

Ju mund të ndiqni çdo përgjigje për këtë term nëpërmjet RSS 2.0 feed. Ju mund të lini një përgjigje , ose Ndiqni nga faqja e juaj. Kategoria: Aforizma e ditës  Etiketat: ,

Lini një Përgjigje

Visit Us On TwitterVisit Us On Facebook